MILLENNIUM VECKA 44
Dagens Lunch 135:- | Avhämtning 130:-
Inklusive salladsbuffé, vatten, sodavatten, kaffe & kaka
Varje dag serverar vi även:
Milles smörstekta pannbiffar med rödvinssås, hemlagad potatismos, stekt lök,lingon. 159:-
Måndag
Dagens Lunch 135:- | Avhämtning 130:-
Inklusive salladsbuffé, vatten, sodavatten, kaffe & kaka
Varje dag serverar vi även:
Milles smörstekta pannbiffar med rödvinssås, hemlagad potatismos, stekt lök,lingon. 159:-
Måndag
Alt. 1: Stekt rimmat fläsk m. lökgräddsås, lingon, gurka & kokt potatis.
Alt. 2: Ugnsbakad matig potatis m. siracha/baconsås toppat med kycklinglårfilé.
Alt. 3: Pasta Linguine m. köttfärssås & riven Grana Padano-ost.
Tisdag
Alt. 2: Ugnsbakad matig potatis m. siracha/baconsås toppat med kycklinglårfilé.
Alt. 3: Pasta Linguine m. köttfärssås & riven Grana Padano-ost.
Tisdag
Alt. 1: Ostgratinerad fiskgratäng i vitvinssås m. räkor, potatismos, citron & gröna ärtor.
Alt. 2: Kryddig Mexikansk chili con carne m. ris, nachos & gräddfil.
Alt. 3: Pasta Penne m. zucchini/rödlök, frasig kycklinginnerfilé & kantarellsås.
Onsdag
Alt. 2: Kryddig Mexikansk chili con carne m. ris, nachos & gräddfil.
Alt. 3: Pasta Penne m. zucchini/rödlök, frasig kycklinginnerfilé & kantarellsås.
Onsdag
Alt. 1: Baconlindad köttfärslimpa m. persiljegräddsås, lingon/gurka & potatis.
Alt. 2: Ugnsbakad fläskpannkaka m. lingon & tomatsallad.
Alt. 3: Pasta m. varmrökt Norsk fjordlax, krondillsås & basilikaolja.
Alt. 2: Ugnsbakad fläskpannkaka m. lingon & tomatsallad.
Alt. 3: Pasta m. varmrökt Norsk fjordlax, krondillsås & basilikaolja.
Torsdag
Alt. 1: Smörstekt kycklingfilé m. rödvinssmörsås, syltlök, gelé & ris.
Alt. 2: Hemlagad ärtsoppa m. tillbehör / Pannkaka m. sylt & grädde.
Alt. 3: Pasta Linguine m. handskalade räkor, skaldjurssås & strimlad purjolök.
Alt. 2: Hemlagad ärtsoppa m. tillbehör / Pannkaka m. sylt & grädde.
Alt. 3: Pasta Linguine m. handskalade räkor, skaldjurssås & strimlad purjolök.
Fredag
Alt. 1: Helstekt salviakryddad fläskfilé m. Fransk potatisgratäng, portvinssky & frästa vaxbönor.
Alt. 2: Vitvinsångad Norsk fjordlaxfilé m. gräddkokt bladspenat, hovmästaresås & citron.
Alt. 3: Pasta m. vitlökssås, nattbakad tunnskivad ryggbiff toppad med örtolja.
Alt. 2: Vitvinsångad Norsk fjordlaxfilé m. gräddkokt bladspenat, hovmästaresås & citron.
Alt. 3: Pasta m. vitlökssås, nattbakad tunnskivad ryggbiff toppad med örtolja.
Caesarsallad med kyckling 159:-
Caesarsallad med räkor 169:-
Veckans fisk:
Fisksoppa med lax/räkor, vitlöksbröd och aioli. 169:-
Veckans kött:
Black Angus ryggbiff med pommes och bearnaisesås. 249:-